+47 928 92800 fro@consac.com

Construction software

nanoCAD Construction Site –Er en Spesialisert applikasjon tilrettelagt for å automatisere ingeniørdesign og tegning

nanoCAD Construction Site er et unikt, kostnadseffektivt og rimelig verktøy for å automatisere arbeidskrevende metoder i utarbeiding av prosjektene dine. Det er en spesialisert applikasjon som gjør det mulig for ingeniører å enkeltutvikle en byggeplan og strømlinjeforme planlegging og organisering av byggeprosjektet. Ved å bruke nanoCAD Construction Site kan utviklere sikkert spare tid, krefter og ressurser, samt forbedre kvaliteten på prosjektdokumentasjonen.

   

Nøkkelegenskaper

Dynamiske standarder og tilpasset biblioteksobjekt

nanoCAD Construction Site består av mer enn fem tusen standard bibliotekobjekter. En viktig funksjon er å støtte nanoCAD egen database i MS Access-format. For øyeblikket inneholder databasen ferdige maler klare til bruk, tabellformularer, formatark, monteringsdeler, fundamenter og hauger, som er tilgjengelige i forskjellige statlige standarder. Disse elementene kan settes direkte inn i en tegning som raskt kan gjengi standardkomponenter og spare tid ved opprettelsen.

Site Layout Design og skissing

Byggetomt tilrettelegginger en viktig fase i alle byggeaktiviteter fra begynnelse til slutt. Effekten av god tilretteleggingnår det gjelder tid, penger og konstruksjonseffektivitet øker med størrelsen på prosjektet. Byggeplassoppsett innebærer å identifisere, dimensjonere og plassere temporæreanlegg innenfor grensene til byggeplassen. Disse midlertidige fasilitetene spenner fra enkle lagringsområderi varehus, fabrikasjons og vedlikeholds avdelinger, produksjons anlegg og boligfasiliteter.

Veibygging, detaljering og beregning

Modulen er designet for å fungere med veiene. Den er i stand til å beregne planerfor forskjellige typer veier, jernbaner og gangfelt. Innstillinger for veier og gangstier er konfigurert i en spesiell dialog. Det er et alternativ å velge ønsket veitype, geometri og innstilling av viste komponenter, med gitt gangfelt strukturer.

    Read more

Videos

Introduksjon til nanoCAD vertikaler

Hvorfor nanoCAD?

Introduksjon til nanoCAD Construction 9