+47 928 92800 fro@consac.com

 
 
 
 
Alternativ CAD-programvaren

nanoCAD Plus – Den Beste Alternativ CAD-programvaren

nanoCAD Plus er en spesialisert 2D alternativ CAD-programvaren utstyrt med dynamisk inngang, verktøypaletter og avansert brukergrensesnitt som gjør det lett for profesjonell gjøre jobben. Dette er utviklet for å levere 2D-design og skisser. Den har et velkjent grensesnitt, og som standard produserer den standard DWG-filer; brukeren kan lage DWG-tegning og design i henhold til deres behov. Det gir fordeler ved konstruere og redigere av tekniske tegninger.

 

 

Egenskaper

Dynamisk inngang

Dynamisk Input leverer et trådkors fokusert kommandolinjegrensesnitt. Arkitekturen I nanoCAD kan dimensjonale objekter brukere viserog gi dendynamiske dimensjoner samt redigere verdiene.

Verktøypaletter

Verktøypaletter i 2D CAD Design programvaren har store muligheter for rask og stressfri tilgang til favorittkommandoene og blokker.

Ark setter

Form dine egne ark defineringermed en metode enhver designer har en kjennskap til. Dette er den normale demonstrasjonen av en teknisk dokumentasjon i denne 2D Drafting CAD-programvaren. Du kan kontrollere hundrevis av tegninger og visninger fra forskjellige tegningsfiler fra den ene kilden.

Støtte for IFC-filer

På grunn av IFC-filers underlagskvalitet kan denne 2D CAD-programvaren laste BIM-modeller fra and reprodukter som lager IFC-filer. Brukere kan se på modellgeometri og funksjoner. Spesiell IFC eksplorer viser modell-tre og en liste over funksjoner for valgt objekt.

VelKkjent brukergrensesnitt

Et nytt bånd-basert grensesnitt gir en moderne måter å samhandle med applikasjonen på. Øyeblikkelig bytte mellom klassisk og båndgrensesnitt gjør arbeidet veldig behagelig. Båndstrukturen ble opprinnelig designet med tanke på designerens ergonomi, men det begrenser ikke brukeren i mulighetene for å tilpasse arbeidsområdene sine.

Read more

Videoer

Komme i gang med nanoCAD

nanoCAD for autoCAD brukere – nanoCAD er ikke bare klonen til autoCAD

Vi presenterer nye nanoCAD Plus 20